Satu Malaysia Dah Tahu,Umno tak berani turun Penanti

Najib kata UMNO mungkin tak letak calon dalam PRK Penanti…hahahahaha. Pertama kali dalam sejarah Umno dan Satu Malaysia dah tahu…Apa punya tuurrr  PM baru ni……..

One Response to “Satu Malaysia Dah Tahu,Umno tak berani turun Penanti”

  1. pendekarmustar Says:

    hairan aku bila wakil rakyat PKR perangai macam iklan chipsmore. kalu tak berana nak jadi ahli politik janganlah ‘berumah di tepi pantai’. nak kata ambil langkah bertanggungjawab bagi alasan nak belajar. setahun perintah p pinang masih tak dak apa2 kemajuan. dana kewangan negeri pun dah merosot. macamana federal nak bagi pinjaman. hutang di terengganu pun belambak tak selesai lagi, kerajaan terengganu sekarang pulak kena settle. kalu setakat beras sekampit dan rm50 untuk guru kafa tak menjadi. dah bagi air percuma rm20 peh tu nak kutip balik tahun depan.
    tak penat ke jd gagak di rimba

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: