Rumah Tangga Barisan Nasional Makin Bergegar

Pertelingkahan Ketua Umno Bahagian Bukit Bendera Datuk Ahmad Ismail dengan Pemangku Presiden GERAKAN Tan Sri Kooh Shu Koon dilihat semakin parah. Umno dan Gerakan dalam Barisan Nasional hari ini seperti retak menanti belah. Bermula dengan perang mulut, membawa kepada cabar memcabar dan terbaru mengoyak dan memijak gambar pemangku Presiden Gerakan Tan Sri Kooh Shu Koon.

Keadaan Barisan Nasional semakin kacau. Mereka cuba membakar api perkauman agar rakyat terpengaruh dan akhirnya mencetuskan huru-hara dan pertelingkahan antara kaum. Perkara ini tidak mustahil terjadi apabila dilihat pertelingkahan antara Umno dan Gerakan ini adalah bermotifkan perkauman.

Apa yang penting, rakyat jangan terpengaruh dan melatah dengan reaksi mereka ini. Biarkan sahaja parti-parti komponen BN untuk bergaduh bersepak terajang. Kita dalam Pakatan Rakyat teruskan kerjasama dan eratkan perpaduan. Jangan kita termakan taktik BN ini. Biar rumah tangga mereka sahaja yang huru-hara jangan dibiar melarat sampai ke rumah tangga kita dalam Pakatan Rakyat.

Advertisements

2 Responses to “Rumah Tangga Barisan Nasional Makin Bergegar”

  1. nami Says:

    kah kah kah!dulu dok laga2 pas ngan dap,depa enjoy je keluar kat TV.tapi bila kita dok laga2kan umno ngan gerakan,depa tau pulak sakit hati.

    kah kah kah!

  2. Hasbullah Pit Says:

    dimaklumkan bahawa blog ini telah dimasukkan ke Beras Padu
    http://beras-padu.pit.my

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: